Sund fornuft til frokost

Det er vigtigt for en hver virksomhed at have mætte og veloplagte medarbejdere. Samtidig er det også vigtigt at samles dagligt omkring god mad, god stemning og et pusterum fra dagens opgaver. Derfor tilbyder Jespers Torvekøkken en bred vifte af catering muligheder til virksomheder i København.

Frokost med god samvittighed


Er du en af de ledere, som bekymrer dig om dine medarbejderes helbred, og som samtidig ønsker at give dem så meget energi som muligt til at komme igennem dagen? Så er ordningen Sund Fornuft lige noget for dig. Med Sund Fornuft får du lækker og varieret catering bragt ud, uanset hvor i København din virksomhed ligger. Alt hvad du og dine medarbejdere skal gøre, er at sætte jer til bords.
Sund Fornuft sikrer dine medarbejdere en daglig frokost med sund, velsmagende og varieret mad. Med denne ordning behøver dine kollegaer hverken at bekymre sig om taljen eller samvittigheden, og du kan være helt sikker på, at de har godt humør og god energi til resten af dagen.

Kødfri catering

Er flere af dine medarbejdere vegetarer, foreslår Jespers Torvekøkken, at du prøver den kødfrie version af Sund Fornuft. Med denne ordning kan alle være med, og selv de største kødspisere vil gå fra frokoststuen glade og tilfredse. De dygtige kokke fokuserer i denne pakke på en bred og varieret frokostmenu, der er lige så spændende og mættende som den originale Sund Fornuft ordning. Så hvis du tror, at vegetarmad er en lang række kedelige salater, vil du hos Jespers Torvekøkken blive gladelig overrasket. Vær klar til at sætte tænderne i frikadeller, lasagne, gryderetter og meget mere, som er lavet med omsorg for miljø og dyrevelfærd. Vis dine medarbejdere, at du støtter deres livsstil, og at du også har masser af sund fornuft.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *