Sukrin – et godt alternativ til sukker

Nu kan Sukrin erstatte sukker i hverdagen

Vi har efterhånden hørt om kunstige sødestoffer i mange år, men til tider kan disse slankeprodukter have irriterende bivirkninger, således de alligevel ikke virker hensigtsmæssigt, men nu er der så kommet produktet Sukrin på markedet, som endelig ser ud til at indfri de høje forventninger.

Fordelene ved produktet er til at få øje på. Det er nemlig et sundt alternativ til sukker, og det feder slet ikke, da det indeholder ingen kalorier overhovedet.

Derfor kan man med Sukrin skære ned på sit sukkerforbrug og undgå kunstige sødemidler, da produktet er helt naturligt, fordi det ikke har bivirkninger og E numre. Det knaser godt nok som sukker, men det er alligevel ikke skadeligt for tænderne, og det har stadig samme smag som normalt sukker.

Det er et naturligt forekommende produkt, som udvindes at sukkeralkoholen erythritol, som findes i naturen i frugt som pærer, meloner og svampe. Dette produkt er derfor et mirakelmiddel for overvægtige personer, som skal tabe sig samt for diabetikere, da det ikke påvirker blodsukkeret.

Hvilken slags Sukrin findes der?

Man kan både købe det til at komme i te og kaffe, samt melis til at bage kager med. Man kan med Sukrin Gold erstatte brunt sukker i forskellige opskrifter, men produktet har dog et lille kalorieindhold på 15 kcal. pr. 100 gram.

Endeligt findes der en speciel stevia udgave af Sukrin, som kaldes for Sukrin +. Dette er Sukrin blandet med Stevia, som giver en dobbelt så høj sødende effekt. Dette skyldes den søde smag fra stevia-planten, hvor Sukrin kombinationen fjerner den lidt bitre bismag fra planten.

Hvor bør man købe Sukrin bedst og billigst?

Det kan være lidt svært at finde det i butikkerne, idet kun specialforretningerne forhandler det, og det er derfor sjældent på tilbud der. Man kan derfor oftest finde det bredeste udvalg med forskellige slags i de velassorterede webbutikker såsom Med24.dk, som forhandler alle de nævnte typer af Sukrin.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *