Køb sund mad på et online supermarked

Det ser endelig ud til, at det er gået op for forbrugerne, at der findes masser af fordele ved at også handle mad og madvarer på nettet. Tidligere har der jo altid været tale om andet end kolonialvarer, når danskerne har handlet på nettet. Der er typisk tale om online køb af elektronikvarer som mobiltelefoner, tablets, TV, computere og hårde hvidevarer samt andre former for isenkram, men også tøj, biler, ejendomme, bøger og andre kontorartikler, som man ofte valgt at købe på nettet frem for at tage hen til den lokale butik. Vi har taget netbutikkerne til os, og nu kommer den gyldne tid for online handel med mad og andre kolonialvarer.

Hvor finder man sund mad på nettet?

De fleste store dagligvarebutikker har efterhånden en hjemmeside, hvor man kan se deres vareudvalg og priser. Men, man kan også bestille en stor del af disse varer i butikken til levering på hjemadressen eller hente dem selv i den lokale afdeling. Man kan naturligvis finde mad og kolonialvarer til ethvert behov på nettet, da butikkerne her har et stort centralt lager, således priserne på nettet ofte er meget prisbillige og konkurrencedygtige trods et udbringningsgebyr.

Man kan ofte finde et stort udvalg af sundt mad hos onlinesupermarked.net, der netop har specialiseret sig i at levere et overblik over udvalget af online butikker med mad og kolonialvarer. På denne side findes der en nem og overskuelig mulighed for at danne sig et overblik over online butikkernes tilbud samt grænsebutikkernes tilbud, og man kan også finde ordninger med måltidskasser samt udbringning af varer.

Liste over hjemmesider med sund mad

Hvis man især er på udkig efter sund mad, så kan man også finde dette hos online butikkerne, og det drejer sig især om disse:

  • Retnemt.dk med et testvindende madkoncept, hvor man også kan levere hele måltidskasser med mad ud fra deres store udvalg.
  • Aarstiderne var oprindeligt en online grønthandel, men i dag har den vokset sig til en stor og eksklusiv forretning med alt i økologisk frugt, grønt, kød, vin og kolonial. I denne butik kan man ligeledes købe komplette kasser med mad, der passer til de fleste familiers behov.
  • Coop MAD tilbyder naturligvis en landsdækkende levering af det store vareudbud, da Coop i forvejen er landsdækkende med sine mange butikker.
  • Sundemåltider.dk leverer suveræne måltidskasser til hele landet.
  • Simple feast er økologiske og sunde færdigretter leveret til døren.
  • Salt og Peber leverer super lækre retter samt et stort udvalg, og retterne er forbagt, så de kun skal lunes og anrettes.
  • Sundtakeaway.dk leverer måltidskasser til døren, og her er fokus også lagt på sund mad, slankemad samt vegetarmad.
  • Økologisk Supermarked leverer økologiske og bæredygtige dagligvarer til hele landet, og her finder man desuden en særlig afdeling med økologisk discount.
  • Den grønne asparges leverer også måltidskasser til døren i hele landet.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *