Slip for besværet og få maden leveret

En konfirmationsmenu skal helst være lige i øjet, så det anbefales, at man allierer sig med nogle professionelle til opgaven, hvis man ikke selv er en haj i køkkenet.

Man risikerer desuden også at gå glip af meget af det sjove, hvis man selv skal stå og kokkerere hel konfirmationsmenuen. Og det er jo ikke kun selve det at lave maden, det er også at planlægge menuen, handle ind til de mange gæster og forberede maden. Det er altså en relativ stor opgave at tage på sine egne skuldre.

Der findes da heldigvis også mange kompetente catering services, der er klar på at levere den bedste konfirmationsmenu til den store dag.

 

Sammensæt din egen konfirmationsmenu

Konfirmationsfesten er en stor og særlig dag for konfirmanden, der selvfølgelig er omdrejningspunktet under festen. Men konfirmationsmaden spiller altså også en rigtig vigtig rolle. Det er en god måde at starte samtalerne på rundt om bordet, hvis man ikke lige kender dem man sidder ved siden af, så ender man ofte med at snakke om den gode mad. Det vil som oftest også blive husket mange år frem, hvis maden til konfirmationen har været særlig god. Derfor er det værd at brug noget tid og penge på at få sat en rigtig god konfirmationsmenu sammen.

Hos Jespers Torvekøkken, der har mere en 25 års erfaring med at levere konfirmationsmad, har du flere valgmuligheder. Du kan dog også vælge deres konfirmationsmenu, der allerede er sammensat, hvis du gerne vil gøre det så nemt som muligt. Den består af rødtungefillet eller sortfodsskinke til forret, kalveculotte med hvidløgsbagte kartofler og estragonsauce til hovedret og creme brulée til dessert. Derudover har man mulighed for at tilvælge forskellige retter som fransk løgsuppe, biksemad, udvalg af forskellige italienske pølser, frikadeller med kartoffelsalat og fransk landskinke med kartofler. Disse retter kan man for eksempel servere til natmad, da gæsterne som oftest blive sultne igen senere på aftenen. Det er også godt at få lidt mere mad, når man får en masse alkohol indenbords.

 

Bestil det hele hos Jespers Torvekøkken

Ikke nok med at du kan bestille en lækker klassiske konfirmationsmenu hos Jespers Torvekøkken, får du også en kok med i fire timer, der sørge for at anrette maden på tallerknerne og lægge det sidste touch på retterne. Derudover har du også mulighed for at bestille tjenere gennem Jespers Torvekøkken, hvilket er en nødvendighed, når det er tallerkenserveret mad. Det er også rart at have nogle i køkkenet til at stå for opvask, lave kaffe, anrette chokolade og slik osv.

Man kan sågar bestille telt, stole, service og musik gennem Jespers Torvekøkken, hvorfor det er en rigtig god service, hvis man ikke gider at skulle have fat i alt for mange forskellige virksomheder. Det er betydeligt nemmere at bestille det hele fra samme sted, hvilket formentlig også vil give dig mere ro og overskud til at nyde festen sammen med konfirmanden, der har set frem til den store dag.