Mad af høj kvalitet til alle selskaber

Uanset om du skal holde påskefrokost for den nærmeste familie, skal holde en stor konfirmation eller rund fødselsdag, så er maden altid en post, som kræver stor energi og planlægning. Her findes der mange forskellige løsninger. For uanset om du er ferm i et køkken eller ej, er det også skønt bare at kunne læne sig tilbage i stolen, velvidende at maden til dit selskab bliver leveret udefra.

En af fordelene ved at bestille mad til selskaber udefra er også, at du ofte får serveret noget mad, som du ikke selv ville have lavet eller turde give dig i kast med.

Bestil mad til dit selskab

Der er ofte mange punkter på ens to-do-liste, når dagen for din begivenhed nærmer sig, og din forsamling pludselig står foran dørtærsklen. Men en af de største punkter er ofte maden. Og ved at bestille den udefra har du pludselig reduceret din arbejdsbyrde markant.

I stedet for at skulle finde tid til at sammensætte en menu og bekymre dig om indkøb, skal du i stedet blot vælge, hvad for noget mad du ønsker serveret. Jespers Torvekøkken tilbyder en lang række forskellige menuer til alle slags selskaber, så står du foran påskefrokosten, er den traditionelle påskemenu altid et hit. Er det i stedet den runde fødselsdag eller studenterfesten, du mangler mad til, har de et flot udvalg af forskellige menuer, som du frit kan vælge imellem.

Hvor meget mad skal jeg lave?

Er det første gang, du skal stå for et større arrangement, og havde du på forhånd tænkt, at du ville stå for maden selv? Så dukker spørgsmålet “hvor meget mad skal jeg lave” som regel op indenfor ganske kort tid. Svaret “hellere for meget end for lidt” er klassisk, men det giver stadig ikke svar på ens spørgsmål. Som uerfaren kok i dit eget hjem kan det derfor være utrolig svært at få svar på.

Men har du i stedet valgt at bestille maden til dit selskab udefra, skal du blot vide, hvor mange I bliver til festen. Derefter skal kokken nok sørge for, at der er mad nok til alle, så ingen går sultne hjem. Nemmere bliver det derfor ikke at bestille maden udefra, og hermed er der garanti for en fest, hvor kvaliteten af maden vil være helt i top.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *