Hold julefrokost med overnatning for dit firma

 

Byd dine medarbejdere på en uforglemmelig oplevelse og hold den perfekte julefrokost til søs. Nyd den gode stemning og fest til den lyse morgen uden bekymringer, da ingen behøver at køre hjem. Til en julefrokost med overnatning på Oslobåden, er køjerne aldrig længere end et par minutter væk.

En weekend spækket med oplevelser


Oslobåden tilbyder et hav af oplevelser, restauranter, butikker og barer. Med to dages julefrokost og overnatning, på turen til Oslo og tilbage igen, sikrer du at du og dine medarbejdere når at få det bedste ud af jeres tur.
Ved ankomst er natklubben, Columbus Night Club, åben, hvis du ønsker at byde dine medarbejdere velkommen med en drink.

Derefter har I fri mulighed for at gå på opdagelse i skibets mange butikker eller varme godt op under festen med en fælles aktivitet.

Ønsker du et fuldt skema planlagt, tilbyder DFDS en række forslag til teambuilding, vinsmagning og lignende aktiviteter både ombord og når I går i land i Oslo.

Fest til den lyse morgen 


Gå ombord i den overdådige julebuffet og nyd den gode stemning med en fantastisk udsigt over havet. Til julebuffeten hører der vin og øl ad libitum, og alle kan nyde at slå sig løs, da julefrokosten jo er med overnatning.

Efter maden spiller Oslobådens liveband op til dans med velkendte 80’er hits i natklubben, og bartenderne står klar med drinks i alle farver. Her kan jeres julefrokost fortsætte, så længe i ønsker, og når festen ebber ud, er der ikke langt til køjerne, hvor alle kan nyde overnatningen.

Dagen derpå kan du og dine medarbejder få øjne over en morgenbuffet, som byder på alt hvad hjertet begærer, og blive klar til dagens aktiviteter i den smukke norske hovedstad Oslo. Skulle I være trætte efter dagens oplevelser, er det ikke et problem, da der ombord venter jer endnu et luksuriøst måltid og endnu en overnatning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *