Festlig menu til årets studenterfest

 

Der bliver brug for at afholde flere fester, når man skal fejre børnene har klaret studentereksamen og har fået huen på. Dels kommer mange skolekammerater på besøg, og dels ønsker man også at fejre eksamen med en stor familiefest. Der kan blive brug for både:

  • Oppyntning.
  • Dekoration.
  • Opdækning med siddepladser.
  • Bordkort.
  • Musik.
  • Sange.
  • Mad og drikkevarer.

Hvis man inviterer i alt op til 15-20 mennesker, så kan disse som regel placeres i eget hjem, men bliver man 30, 40 eller flere, så er det oftest mere praktisk at leje et selskabslokale eller forsamlingshus, da man så kan få et diner transportable eller cateringfirma til at levere og servere maden. På den måde kan man også selv tage mere del i festen, og derfor vælger mange også at ansætte noget serveringspersonale, så den opgave er klaret.

Find inspirationen på nettet

Hvis man er i tvivl om menuen, så kan man jo hente inspiration på internettet, idet de fleste cateringfirmaer i forvejen annoncerer her med deres menuforslag. Dette gælder også kroer og hoteller, der også kan klare at afholde denne slags begivenheder. Man får som regel mest for pengene, hvis man kan afholde den ønskede studenterfest i eget hjem, og så kan man jo netop selv klare indkøb af drikkevarer og købe maden til en studenterfest hos et cateringfirma som Jespers Torvekøkken, der både leverer mad til private og virksomheder og til festlige begivenheder.

Menuforslag til jeres studenterfest

Til en stor studenterfest for hele familien kan det måske være på sin plads med 2-3 retters mad bestående af en forret, en hovedret samt en dessert efterfulgt af kaffe, kager og frugt. Man skal som regel også være værter for et traktement for skolekammeraterne, der vil fejre den overståede eksamen ved at besøge alle forældrene i klassen, og her disker man som regel op med nogle lette snacks, fingermadder, frugt, is, sandwich og kage. Disse lette anretninger kan man også bestille hos cateringfirmaerne til fornuftige priser, således man kan koncentrere sig om at nyde festlighederne sammen med hele familien.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *