Eksklusiv firmajulefrokost til søs

I december måned afholder vi julefrokoster overalt i landet, og det er især arbejdspladsen, der inviterer firmaets ansatte på en fortjent firmajulefrokost som afslutningen på et langt arbejdsår. Udgiften til en firmajulefrokost er alligevel fuldt fradragsberettiget for firmaer, så derfor betyder det ikke så meget at ofre en smule på medarbejderne, således de er tilfredse og yder en god arbejdsindsats resten af året. Normalt placeres en firmajulefrokost i firmaets fælleslokaler eller på en restaurant, men I kan også vælge en spændende firmajulefrokost til søs med DFDS Seaways. Her beskrives et minicruise fra København til Oslo t/r med firmajulefrokost inkluderet på turen.

Dette får man med i pakkeløsningen

Der er nemlig tale om en komplet julefrokost, der inkluderer sejlturen, mad, drikkevarer, privat kahyt til de 2 overnatninger, underholdning samt frit brug af krydstogtskibets mange tilbud. Den samlede tilbudspris på pakkeløsningen er på 1.298 kr., hvilket er en billig pris at betale for en oplevelsesrejse til søs med all inclusive. Maden består af alle mulige danske og norske specialiteter, og der serveres naturligvis både øl og vin ad libitum. Man kan også benytte sig af skibets tilbud og underholdning, der blandt andet omfatter disse faciliteter:

  • Swimmingpool, spa, jacuzzi samt diverse wellness tilbud.
  • Legeområder for børn med spil og legeklubber.
  • Internet.
  • Spillemaskiner.
  • Barer, natklubber og kasino.

Derudover kan man også nyde overfarten med den friske havluft samt en flot udsigt på turen.

Oplevelser i Norge

Færgen kan også medbringe personbiler og campingvogne, så nogle passagerer vælger en kør-selv-ferie, hvor de bliver i Norge i flere uger, før de tager med færgen hjem igen. På et minicruise med tilbagetur til København vælger de fleste at laden bilen stå i København, men hvis man gerne vil blive nogle dage i Norge, så er der mulighed for at få både bil og campingvogn med på overfarten. På et minicruise har man fra kl. 8 om morgenen til kl. 17 om eftermiddagen, og på de timer kan man alligevel nå se en del af Oslos mange seværdigheder, og især hvis man tager på en rundfart i byen med en turistbus.

Man kan også selv tage rundt i Oslo og for eksempel besøge de mange restauranter, caféer, flotte kirker og museer, og der er rig mulighed for at handle i de mange smarte butikker især i området ved Bogstadveien, hvor designerbutikkerne ligger side om side. Oslo er blandt andet kendt for sine smukke havnefront, men mange er også glade for operahuset, Munch museet, Frognerparken samt butikkerne i Karl Johan, der befinder sig i området mellem Sentralstationen til Kongeslottet.

Under alle omstændigheder kan det være dejligt med lidt fast grund under fødderne, hvorefter man er klar til en herlig sejltur hjem igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *