Køb et passende køleskab til køkkenet

Man bør alvorligt overveje, om man har de rigtige hårde hvidevarer, redskaber og køkkenapparater i sit hjem, så man derved opnår mest gavn af disse. Et godt eksempel er hjemmets køleskab, der ikke bør være gammelt og utæt, da det derved både sluger for meget strøm og ikke har de moderne funktioner, som de smarte type køleskabe har i dag.

Man kan bedre sikre sig friske råvarer fra sit køleskab, hvis det har funktioner som køl og svale, så dine grøntsager er friske og velsmagende i længst mulig tid. Det er også bedre for miljøet, hvis man har et energirigtigt køleskab, der ikke bruger mere strøm end højst nødvendigt, men det gælder jo også om at have plads til hele familiens lager af madvarer, der ikke må opbevares ved normal stuetemperatur.

Derfor kan man iagttage en udvikling af konstant voksende størrelse på moderne køleskabe, da familierne generelt stiller flere krav til disse.

 

Faciliteter ved et køleskab

Ved hjælp af en strømdrevet kompresser kan man holde et køleelement nedkølet til en fast lav men regulerbar temperatur, og derfor indretter man en stor isoleret boks med en tætsluttende dør, og så har man et køleskab, som har revolutioneret køkkener overalt i verden i mere end 100 år. Man bør overveje flere ting ved anskaffelsen af et nyt køleskab og det drejer sig især om prisen sammenholdt med pladsudnyttelsen og apparatets strømforbrug.

Men hvis man også har behov for isterningefunktion, koldt drikkevandsudtag, vinkølings funktion og andre smarte faciliteter, så koster den slags jo lidt ekstra. De store men halvdyre amerikanerkøleskabe er også populære på grund af deres mange funktioner og masser af plads. Man bør også afgøre, hvor meget fryserkapacitet, man har brug for, om man skal anvende en kummefryser eller en skabsfryser. Visse køleskabe er så effektivt indrettede, man kan justere hyldernes placering individuelt, og mange har også ekstra meget plads i køleskabsdøren, hvilket også kan være meget praktisk i de fleste husholdninger.

Man skal være meget opmærksom på om køleskabets fryser afdeling har en automatisk funktion til afrimning, så der ikke opstår frost, der ødelægger det lave energiforbrug. Flere af de gode køleskabe har også en funktion, der kan sprede den kolde luft aktivt flere steder fra, hvilket medfører en mere jævn temperatur i køleskabet og en hurtigere nedkøling af dine madvarer, og dette forlænger madvarernes holdbarhed.

Der er også kommet en funktion med Moist Balance Crisper-opbevaring, som er udformet med henblik på at bevare den naturlige fugt i frugt og grøntsager, så de holder sig friske og sprøde længere. En særlig struktur på lågets inderside forhindrer fugten i at løbe ned i skuffen, så man undgår de velkendte problemer med kondensvand.

 

Køb køleskab på nettet

Man kan søge priser, fakta og andre nyttige oplysninger både i butikker og på internettet, men når man har fundet sin favorit model af et køleskab, så kan man ofte bestille det til levering med fragtmand direkte hjem til døren inde hos en webshop, da man normalt finder de mest konkurrencedygtige priser hos forhandlere af hårde hvidevarer, og er webshop er jo netop kendetegnet ved at have yderst lave driftsudgifter, hvilket gør det nemmere for forretningen at holde lave priser. Hos webshoppen CDON kan man finde over 100 forskellige slags køleskab til billige priser, og der forhandles de mest kendte mærker med deres nyeste modeller. Det drejer sig især om disse mærker:

 

 • Smeg
 • Siemens
 • Bosch
 • LG
 • Whirlpool
 • Electrolux
 • Liebherr
 • Gorenje
 • AEG
 • Samsung
 • Temptech
 • Gram

 

Billede: rkelland

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *