Imponer dine gæster med en Bjørn Wiinblad bakke!

Bjørn Wiinblad bakke

Hvis du elsker mad, gode opskrifter og kvalitet i køkkenet, så læs videre her. Jeg har fundet alletiders Bjørn Wiinblad bakke. Den kan bruges til Sushi, oksesteg, desserter, morgenbuffet og meget mere. Kun du selv sætter grænsen. Jeg har fundet et sted på nettet, hvor du kan købe en Wiinblad bakke, se her.

Når mad også skal serveres ordentligt

Er du også typen, der aldrig kunne finde på at servere maden i en gryde, når der er gæster? Elsker du at pynte maden, anrette i fade og forkæle gæsterne visuelt? Så kig nærmere på disse bakker fra Wiinblad, de sætter skub i enhver madoplevelse.

Bjørn Wiinblad bakke i blå

Denne Wiinblad bakke er velegnet til morgenbuffeten. Forestil dig en lun sommermorgen, solens stråler er begyndt at titte frem og du har anrettet den lækreste morgenbuffet til familien. En lille praktisk detalje omkring bakken er at den tåler opvaskemaskine. Meget af det ældre porcelæn tåler ikke at komme i opvaskemaskinen og det er rigtig ærgerligt. Læg mærke til motivet på bakken, som altid er Wiinblad orientalsk inspireret, og selvfølgelig er der glæde og natur på bakken. Udover bakker kan man også købe en et Rosegarden sandwichbræt, som er så fint at det sagtens tåler at blive sat direkte ind på bordet. Og designet går fint sammen med ovenstående bakke.

Wiinblad har alt til servering og anretning

Grunden til jeg nævner Wiinblad i forbindelse med mad og opskrifter er naturligvis hans udvalg indenfor brugskunst til køkken og dagligstuen. Og så kan jeg rigtig godt lide hans positive indstilling til kunst. Når jeg serverer mad er det utrolig vigtigt at sanserne vækkes til live, og maden anrettes på smukke fade. Wiinblad blev født i 1918 og døde i 2006. Hans design kan opleves på museer i hele verden og pynter adskillige hjem. Oprindeligt var han udlært typograf, men besluttede sig for at arbejde med det hans elskede allermest, keramik og design. Du kan købe bakker, lysestager, vaser og kander til dit køkken, anretning og servering på Bjørn Wiinblads webshop.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *