Fed kunst i køkkenet – Bjørn Wiinblad køb

Kender du Bjørn Wiinblad og elsker du kunst i køkkenet? Så må du næsten kigge nærmere her! Jeg har set at Bjørn Wiinblad har de fineste kander. Jeg tænker at købe en kande, som kan bruges til når vi har gæster. Jeg har fundet en side, hvor alle forhandlere er listet op, tryk på linket for at se listen:

http://www.bjornwiinblad-denmark.dk/find-forhandler

Kedelige kander findes ikke hos Wiinblad

Kedelige kander findes ikke hos Bjørn Wiinblad. Et Bjørn Wiinblad køb er aldrig en skuffelse! Jeg må sige at jeg bogstavelig talt blev væltet omkuld, da jeg så udvalget. Jeg kan godt lide en farverig buffet eller lækre slankeretter, som er prydet med alverdens farver, blomst, grønt og frugt. Et Bjørn Wiinblad køb fuldender simpelthen bordet, disse kander er gennemførte håndlavet keramik.

Tydeligt håndværk

Kendetegnet ved hans kander er det tydelige håndværk, ingen tegn på præcision eller lige linjer. Der er glade ansigter og masser af varme og sjæl i keramikken. Når jeg sidder med mine gæster og spiser en lækker slankemiddag, så skal omgivelserne og bordet være smukt og varmt. Det skal udstråle hygge og sjæl, og det synes jeg netop en Wiinblad kande er med til at skabe.

Kander med detaljer

Wiinblad er netop god til at skabe kander med detaljer uden at ødelægge dem med en misforstået perfektionisme. Mad drejer sig om sansning og oplevelser. Mad og drikke skal vække mine smagsløg og få mig lyst til at opleve. Se fx på billedet hvordan en vase ikke blot er en vase, men også en figur, et stykke kunst. Vasen på billedet er udstyret med en hat, ret specielt ikke? Hvorfor blive ved at have intetsigende keramik i køkkenet, når man kan pryde sig med Wiinblads smukke design. Forestil dig en lun forårsmorgen, et frugtbord, med bær og lækkerier og denne kande med skøn kildevand. Solens stråler titter frem og du er klar til livets udfordringer, og glæder dig til at nyde godt af alle de dejlige slankeretter.

Oplev Wiinblad

Selvom Wiinblad ikke lever mere, og hans kunst kan dateres mange år tilbage. Så relanceres han og man kan finde nyfortolkninger af hans keramik hos bjornwiinblad-denmark.dk.

Billede: planetutopia

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *