Sådan laver du den perfekte kop morgen kaffe

Hvis du ligesom mig er helt tosset med at drikke kaffe om morgnen og måske endda drikker en hel kande mocca så kommer her en brugbar guide til hvordan du selv bliver en vaske ægte moccamaster!

Step 1: Anskaf dig en god Moccamaster kaffemaskine

Første skridt på vejen mod at blive en top Barista i eget køkken er selvfølgelig at få fat i en Moccamaster kaffemaskine, der altid levere en god kop kaffe. Der findes mange gode mærker og modeller, men det er vigtigt ikke at gå på kompromis med prisen. Personligt har jeg købt min Moccamaster hos Coolshop. Du kan købe en hos dem ved at klikke på det her link.

Step 2: Køb kvalitetskaffe

Andet trin på vejen mod verdens bedste kop kaffe er selvfølgelig at købe kaffen. Det er her vigtigt at slå fast at kaffe ikke bare er kaffe. Det er igen, ligesom med Moccamaster kaffemaskinen, vigtigt at du ikke går på kompromis med kvalitet. Smag og behag er tilgengæld forskellig, personligt er jeg ret vild med Arabica kaffe og helst fra Ethiopiske kaffefarme, men der kan også fås god kvalitetskaffe fra Brasilien, Indonesien og Kenya.

Step 3: Tilbehør til din morgen mocca

Ikke alle drikker kaffe på samme måde. Du kan købe mælk, fløde, god sukker eller honning til din kaffe. Der findes også mange guides på nettet til hvordan man dekorere sin mocca bedst muligt. Se eksempelvis den her video.

Step 4: Drik kaffen med tålmodighed

Det sidste der er tilbage er egentlig bare at ønske dig velbekomme. Husk kaffe skal nydes ikke drikkes i hast!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *