Pir dine sanser med Mallorcas markeder

Mallorca er en af de mest populære feriedestinationer, hvor turister valfarter til. Det skyldes bl.a., at Mallorca er en af de steder, der har det hele. Omgivelserne er dejlige, vejret er godt om sommeren, maden er god, hotellerne er fine, og der er masser af oplevelser i vente.

En oplevelse man bør tage med, når man rejser til Mallorca, er de sansepirrende markeder, hvor du både kan finde souvenirs, mad i lang baner, herunder delikatesser og specialiteter samt tøj, sko, smykker og andre spændende ting. Det er en god måde at opleve kulturen på og samtidig få en oplevelse i et stille og roligt tempo sammen med familien.

Gode markeder på Mallorca

Der findes mange gode markeder på Mallorca, ikke desto mindre finder du her et udvalg af tre forskellige markeder.

  • Torsdagsmarked i Inca – en af Mallorcas bedste markeder, hvor du finder lokale specialiteter, fisk, grøntsager, frugt og meget mere. Markedet er stort, så det er en god både at tilbringe en halv dag på.
  • Marked i Soller – et marked fyldt med bad lige fra skinke til ost, nybagt brød, pølser og frisk frugt.
  • Marked på Placa Mayor i Puerto Pollensa – her sælger de lokale ud af lidt af hvert. Byen er også en rigtig god badeby, hvorfor man kan vælge at kombinere marked med en dag på stranden.

Hvor kan man købe rejser til Mallorca?

Hos Spies kan du sammensætte din rejse til en af Mallorcas populære feriebyer efter dine ønsker. Du kan vælge mellem en, to, tre eller fire uger i sydens sol eller du kan vælge at en valgfri rejselængde. Med Spies er der mange muligheder, og du kan stort set få det som du vil have det. Derudover kan du bestille fly og hotel samlet, hvor du både kan vælge all inclusive hoteller, familiehoteller og voksenhoteller.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *