Saml vennerne og smag på verden

Er det snart tid til den næste mandeaften, og har du for længst glemt, at det var dig, som skulle stå for den? De fleste ønsker altid at imponere vennerne, og gøre lidt ekstra ud af det, når de kommer forbi. Det kan dog være svært at komme op med noget nyt og kreativt, så det ikke bare ender i en kold øl over middagsbordet, som så mange andre aftener. Har du planer om at invitere vennerne over inden længe, men mangler en god idé til hvad I skal lave, da giv jer i kast med at smage på verden.

Prøv en eller flere ny whiskyer

En måde at gøre dette er ved at handle spiritus ind fra forskellige dele i verden. Et bud til jer kunne være at starte i Storbritannien med en skotsk speyside whisky. Speyside er en skotsk region, hvor der findes et hav af forskellige destillerier. Der er altså både lidt for enhver smag, men også i forskellige prisklasser, alt efter hvor budgettet ligger. Whiskyer herfra er karakteriseret ved at have en nøddeagtig smag og samtidig uden at have for meget tørv. Kan du ikke vælge hvilken whisky du gerne vil prøve, men er nysgerrig på den skotske variant, kan du eventuelt arrangere en mindre whiskysmagning, hvor I prøver fem forskellige, og kan rangere dem efterfølgende.

Servér både mad og drikke for dine gæster

Er I ikke meget til hård spiritus, går man aldrig galt i byen med en god vin. Her er det oplagt, at finde vine fra Italien, Frankrig og Spanien, men forsøg eventuelt at udfordre dig selv og dine venner, og vælg en eller flere vine fra et land, hvor I ikke normalt nyder vine fra. Som kronen på værket, kan du servere en god middag, som er inspireret af det valgte vinland, for virkelig at give den fulde smagsoplevelse af verden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *