Er du kørt sur i de samme gamle opskrifter og retter, når det gælder påskefrokosten? Ender den altid med at bestå af de samme retter år efter år uden den mindste smule fornyelse? Så kan du få masser af inspiration hos Jespers Torvekøkken, der inspirerer til at udvikle en lidt anderledes påskefrokost.
Hjemme hos mange danskere står den ofte på frikadeller, lun leverpostej, æg med rejer, fiskefileter, karry sild og lignende til påskefrokosten, hvilket egentlig ikke er de mest spændende retter, når det kommer til stykket. Så hvis du gerne vil skabe en lidt anderledes påskefrokost, men ikke rigtig ved hvor du skal starte, kan du få lidt inspiration her samt hos Jespers Torvekøkken, der har mange års erfaring med at skabe gode og ernæringsrige måltider hele året rundt.
Skab en anderledes påskefrokost
Er du frisk på at skabe en anderledes påskefrokost i år, kan du allerede gå i gang nu med at samle inspiration og få gode ideer til de forskellige retter. Hos Jespers Torvekøkken finder du inspiration til netop dette, hvor de blandet andet foreslå de tre forskellige retter: laksetatar med radisser og rygeost, pankopanerede tigerrejer med stærk urtemayo og øl braiseret lammekølle. Det lyder måske en smule besværligt, men det er faktisk langt nemmere at lave disse retter end det lige umiddelbart lyder som om. Du kan finde opskrifterne på alle tre retter på Jespers Torvekøkkens hjemmeside. Hvis du gerne vil sikre dig, at retterne bliver gode til påskefrokosten, kunne du jo kaste dig ud i et forsøg allerede nu og øve retterne, inden påskefrokosten. På den måde kan du både prøve af om det er noget for dig og opdage hvor nemt det egentligtaget er at lave dem.
Jespers Torvekøkken forsøger at gå forrest når det kommer til et økologisk og bæredygtigt madmarked, hvorfor der er høj fokus på dette i deres madlavning. Derudover er der fokus på, at det skal være sjovt og spændende for personalet, der derfor har frihed med ansvar for at udvikle nye og spændende retter i overensstemmelse med de seneste mad trends.
Hos Jespers Torvekøkken får du altså både nye og spændende retter inspirerede af de seneste tendenser, men samtidig kvalitetsmad med fokus på at udnytte sæsonens råvarer, da disse typisk vil være af den bedste kvalitet. Det betyder også, at maden hele tiden varierer i takt med at råvarerne er i sæson – det bliver derfor aldrig kedeligt at bestille mad fra Jespers Torvekøkken.
Bestil påskefrokosten direkte til døren
Synes du at de ovennævnte retter lyder spændende og er du stadig hook på ideen om at sammensætte en anderledes påskefrokost, men synes du alligevel at det bliver lidt for meget at skulle stå med selv. Så kan du i stedet bestille din påskefrokost fra Jespers Torvekøkken, der leverer friske retter lavet fra bunden direkte til din dør. På den måde kan du nemt få en lækker påskefrokost, der med sikkerhed vil byde på en masse skønne retter for enhver madelsker. Du kan læse meget mere om udvalget af retter og sammensætninger af menuer på Jespers Torvekøkkens hjemmeside, hvor du selvfølgelig også finder en masse inspiration til madlavning.
Billede: siska maria eviline