Citronfromagen er for mange af os en klassiker på dessertbordet, og vi har ofte fået den indenbords flere gange i løbet af barndommen. Det er derfor heller ikke helt usædvanligt, hvis du forbinder den med gode, gamle tider hjemme hos bedstemor og bedstefar. Hvis man selv gerne vil kaste sig ud i projektet med citronfromage, men synes den er blevet lidt kedelig, så er der gode råd at hente! For det er nemlig med få andre ingredienser nærmest muligt at revolutionere citronfromagen.
Tro det eller ej, men det kan sagtens lade sig gøre. Og den bliver mindst lige så god som normalt – hvis ikke bedre.
Citronfromage med lakrids og brændt chokolade
Selvom det ikke ligefrem emmer af citronfromage med lakrids og brændt chokolade, så skal du ikke lade dig skræmme. For den er ganske fortræffelig med disse ingredienser. Det og hindbærstøv gør sig ganske fordelagtigt i desserten. Fromagen skal du faktisk lave, helt som du plejer. De ekstra ingredienser bruges som topping på din fromage – hvorfor det er bedst at lave den i en skål. De ekstra tilføjede ingredienser er virkeligt gode: man får et syrligt spark fra hindbærstøvet, en ekstra kant fra lakridsen og en rund, karameliseret smag fra den brændte chokolade. Det får hele desserten til at hænge utrolig godt sammen, og gør en god gammel klassiker ekstra spændende!
Udfordre dig selv i køkkenet med smagfulde ingredienser, som du selv holder meget af. Det gælder ikke kun i en klassisk citronfromage – men generelt i dit køkken. For andre gode, gamle klassikere kan ligesom citronfromagen gøres ekstra lækker og velsmagende ved at tilføje nye elementer. Du vil hurtigt synes, at det er sjovt og udfordrende. Til det formål kan du i forlængelse af indlægget læse videre herinde. Der vil du ligeledes finde spændende opskrifter!
Selve opskriften på den nye spændende citronfromage finder du her.