Lækker catering mad til bryllup

Til et bryllup inviterer man altid familie og venner med til fejringen af begivenheden, og der skal naturligvis skaffes lækker mad og drikkevarer til hele dagen. I mange tilfælde er for trangt og besværligt at holde brylluppet hjemme, så derfor vælger de fleste at leje selskabslokaler, fælleshus eller forsamlingshuse, hvor de så får leveret mad udefra. På den måde kan man nyde hele den festlige dag uden at skulle tænke på noget af alt det praktiske, så alle kan få en herlig dag, hvor alting er perfekt.

Find et catering firma i god tid

Hvis I står for at skulle planlægge et bryllup indenfor det næste halve år, så bør I allerede nu starte med at planlægge begivenheden i detaljer. Tiden løber nemlig stærkt, og det kan være svært at finde nogle passende lokaler og cateringfirmaer, hvis man blot kommer med ordren et par uger før festen. Der er nemlig rift efter de gode firmaer og lokalerne, og da begivenheden helst skal forløbe problemfrit, så bør man tilrettelægge det hele i detaljer forinden.

Heldigvis kan langt hovedparten af opgaverne uddelegeres og endda for rimelige beløb. I kan eventuelt kontakte Jespers Torvekøkken med hensyn til bestilling af mad til bryllup, idet de også kan klare selve serveringen. Der findes gode cateringfirmaer overalt i landet, men husk at bestille maden i god tid, da de generelt har mange ordrer især omkring højtider som jul og konfirmationsperioden.

Menuen til brylluppet

I bestemmer naturligvis selv, hvad menuen skal være til brylluppet, men I må forvente en typisk kuvertpris på mellem 250-500 kr. I vil kunne få masser af lækre retter for pengene, så de er givet godt ud til den lykkeligste dag i jeres liv. Her kommer der et populært menuforslag til catering mad til bryllup:

Forret bestående af:

Asparges anrettet med purløgsmousseline og danske fjordrejer.

Ristet hellefisk fra Grønland i cremet rejebisque med fine urter.

Tynde skiver af saltrimet laks med aspargesterrine, kørvelskum og tomatkonfit.

Hovedret bestående af:

Rosmarinstegt kalveculotte med forårsgrøntsager, estragonsauce og knuste kartofler.

Ballotine af unghane fyldt med svampe og spinat.

Tilbehør kan være bagte gulerødder med citrontimian samt hønseglace.

Lammekrone stegt med krydderurtecrust og persillerodspuré.

Desserten kan bestå af disse forslag:

Syltet rabarber med vanilje og citron.

Ballotine af rabarber og sprød nøddeknas samt karamel.

Chokoladekage af hvid og mørk chokolade med sorbet af nøddeknas.

Kold bærsuppe med vaniljeiscreme og sprød tuille toppet med mynte.